Marketingfacts Jaarboek 2017-2018 gelanceerd!

Al 12 jaar verschijnt elk jaar het Marketingfacts Jaarboek met daarin de stand van digital marketing van dat moment. Elke keer werkt een groep experts uit alle disciplines aan de inhoud. Ook dit jaar schreef ik weer mee aan het boek. Samen met Yorick Voorthuijzen van Tomorrowmen schreef ik het hoofdstuk “Mobile”. Afgelopen vrijdag was het lanceringsfeestje in Utrecht. Wil je ook helemaal bijgepraat worden over de stand van zaken in online marketing in Nederland? Dan is het Marketingfacts Jaarboek er helemaal voor jou!

Hét naslagwerk in online marketing
Het Jaarboek is een niet te missen lees- en naslagwerk voor marketingprofessionals én -studenten met statistieken, cijfers, voorbeelden en pest practices die door 30 experts met ervaring in uiteenlopende online disciplines zijn uitgewerkt. Thomas van Manen, hoofdredacteur van Marketingfacts en samensteller van het Jaarboek: “De marketingwereld is redelijk hypegevoelig. De input van al die experts zorgt ervoor dat we uit de ‘marketingwaan van de dag’ stappen en laten zien wat er echt speelt, en hoe dat marketeers en de organisatie van marketing beïnvloedt.”

Over de inhoud van het jaarboek
Het Marketingfacts Jaarboek telt zo’n 400 pagina’s en behandelt de vele facetten van online marketing in 11 hoofdstukken – van analytics en marketing & strategie tot advertising en social media – en vijf hot topics – privacy & wetgeving, e-commerce, marketing automation, conversational commerce en customer journey.

Het Marketingfacts Jaarboek 2017-2018 kost € 29,95 en is vanaf vandaag verkrijgbaar via marketingfactsjaarboek.nl, bol.com, Managementboek en de boekhandel. Het verschijnt bovendien als e-book in de Google Play Store en de iBooks Store van Apple.

Games en en een easteregg
De cover van het Marketingfacts Jaarboek is dit jaar helemaal in Super Mario stijl. En zoals gebruikelijk in de game-wereld is er dus ook een Easteregg verstopt in het boek. Kun jij hem vinden? Ik heb hem nog niet gespot!

Geef een antwoord